nieuws

Bouwers bereiken hoogste punt Crowne Plaza

Hotel

Vijf maanden nadat burgemeester Jozias van Aartsen het officiële startschot voor de grootscheepse verbouwing en renovatie gaf, bereikten de bouwers van het Crowne Plaza Den Haag – Promenade afgelopen week het hoogste punt. Medio 2012 moet het project afgerond zijn.

Bouwers bereiken hoogste punt Crowne Plaza

Het Promenade Hotel wordt uitgebreid met 79 kamers en suites, van 96 naar 175 kamers. Na de nieuwbouw worden de bestaande faciliteiten gerenoveerd en gemoderniseerd. Bovendien wil het hotel een green-key label nastreven, hét keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche.

Pannenbier

Uiteraard ontbraken bij de feestelijke gebeurtenis enkele tradities niet. Zo werd onder het toeziend oog van Marjolein de Jong, wethouder Cultuur, Binnenstad en Internationaal van de gemeente Den Haag, een vlag op het hoogste punt geplaatst. En voor de bouwvakkers was er vanzelfsprekend ‘pannenbier’ uit kruiwagens.

Apollo Hotels & Resorts

De exploitatie van het hotel is in handen van Apollo Hotels & Resorts, dat inmiddels zestien hotels in Nederland en België heeft. Het Wyndham Apollo Hotel in Amsterdam en het Thermae 2000 in Valkenburg zijn er daar twee van.

Reageer op dit artikel