nieuws

Townhouse meldt primeur met elektrische buggy’s

Hotel

Townhouse verhuurt volgens eigen zeggen als eerste bedrijf in Nederland elektrische buggy’s in Zuid-Limburg. De winnaar van de laatste verkiezing van de Dutch Hotel Award werkt hierbij samen met het gespecialiseerde bedrijf Eco Fun Tours.

Townhouse meldt primeur met elektrische buggy’s

Vanaf 4 juli vertrekken vanuit Maastricht de eerste elektrische buggy’s, fietsen, tuktuks, steps en elektrische scooters. Stuk voor stuk prima voertuigen om kennis te maken met Maastricht en het Heuvelland, zo laat Townhouse weten.

Als Green Key Gold-hotel heeft Townhouse niet alleen een primeur, maar ook het alleenrecht voor de gehele regio. Rino Soeters van Townhouse: ‘Van Vaals tot Valkenburg en van Meerssen tot Maastricht: in het hele Heuvelland zijn binnenkort de solide en geruisloze voertuigen te zien, waaronder de eerste elektrische buggy’s met zonnepanelen’.

Townhouse start met vier 4-persoonsbuggy’s, vijf scooters en acht fietsen. De steps en tuktuks komen later. De voertuigen zijn te huur voor een periode van één dag tot één jaar en kunnen naar wens voorzien worden van het bedrijfslogo of milieukeurmerk.

Reageer op dit artikel