nieuws

Man wil op hotelkamer naar sport kijken

Hotel

Mannen willen op hun hotelkamer sport kijken op een flatscreentelevisie. Ze zijn zelfs bereid daarvoor extra te betalen. Vrouwen geven liever meer uit aan een goede portierservice en biologische producten.

Man wil op hotelkamer naar sport kijken

MetroNieuws.nl brengt de informatie aan de hand van een Europesse onderzoek onder 4000 mensen. Mannen zijn bereid tot 16 euro meer te betalen als ze op een flatscreentelevisie naar sport kunnen kijken. Vrouwen geven dat extra geld liever uit aan een goede portierservice en biologische producten

Er zijn niet alleen – vanzelfsprekende – verschillen tussen mannen en vrouwen, maar ook per land. Een groot bed, een schone en ruime douche en een goede internetverbinding staan ook op het wensenlijstje van de Nederlandse man. Italianen en Fransen daarentegen hechten veel meer waarde aan de producten die worden geserveerd bij het ontbijt.

Reageer op dit artikel