nieuws

Nederland groeimarkt voor Russisch Azimut Hotels

Hotel

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Maastricht staan op het lijstje van Azimut Hotels. De Russische keten wordt sinds kort geleid door Nederlander Remco Gerritsen en hoopt nog steeds op een locatie in de hoofdstad in 2012.

Nederland groeimarkt voor Russisch Azimut Hotels

Dat vertelt de nieuwe topman aan de redactie van Misset Horeca. ‘Amsterdam is een moeilijke markt en we doen het niet tegen elke prijs. Bij een project zaten we bij de laatste twee, maar zijn we het niet geworden. We zijn nu met twee projecten bezig waarover ik niets kan zeggen, want daarvoor is de stad dan weer net te klein. Ik verwacht in het najaar duidelijkheid.’

Azimut Hotels, in 2004 ontstaan toen een groep investeerders een hotel kocht in Sint Petersburg, richt zich op de vier grootste steden van Nederland, en eventueel Maastricht. Gerritsen: ‘Dat kunnen meerdere vestigingen in één stad zijn, zeker in Amsterdam is dat erg interessant.’

Meer over Remco Gerritsen en de ambities van Azimut Hotels in Misset Horeca 22, die vrijdag 26 augustus verschijnt.

Reageer op dit artikel