nieuws

Nieuw businesscentrum voor Princeville Breda

Hotel

Van der Valk-hotel Princeville in Breda heeft in een naastgelegen kantoorpand een businesscentrum geopend. Daarin komen vergaderzalen en een horecaruimte.

Nieuw businesscentrum voor Princeville Breda

Dat meldt BN De Stem. Het kantoorpand werd vorig jaar gebouwd naast het hotel. Een nog leegstaande vleugel van 1360 vierkante meter is aangekocht door het hotel en wordt ingericht als businesscentrum.

‘We moesten steeds vaker nee verkopen als mensen een zaal wilden reserveren en daardoor gaan mensen lopen’, legt directeur Ben Wohrmann de aanschaf uit. Op dit moment zijn dertien vergaderzalen beschikbaar.

Ook de parkeerplaats werd fors uitgebreid. Deze biedt nu plek aan driehonderd auto’s. Binnen twee jaar wil de directeur bovendien het restaurant in het hotel en de zaal daarboven uitbreiden en er moeten op termijn 64 nieuwe kamers komen. Die laatste uitbreiding staat gepland als in Breda kenniscentrum Dinalog wordt ontwikkeld.

De huidige capaciteit van het hotel is 92 kamers en een restaurant en een grand café.

Reageer op dit artikel