nieuws

Remco Gerritsen topman Azimut Hotels

Hotel

Nederlander Remco Gerritsen is de nieuwe topman van het Russische Azimut Hotels. De hotelketen voegt de Europese en Russische divisie samen en gaat de organisatie centraal leiden vanuit Moskou.

Remco Gerritsen topman Azimut Hotels

De nieuwe organisatiestructuur wordt in december voltooid. Het Europese hoofdkantoor in Berlijn, waar Gerritsen sinds januari 2010 werkzaam was als verantwoordelijke voor de Europese divisie van de jonge keten, gaat dicht. Gerritsen gaat in Moskou aan de slag als ceo.

Azimut Hotels ontstond in 2004 toen een Russische investeringsgroep een voormalig staatshotel in Sint Petersburg kocht. Het was het fundament voor de keten, die inmiddels ruim twintig hotels heeft in Europa. In Nederland zijn geen Azimut-hotels, Amsterdam staat op de planning.

Reageer op dit artikel