nieuws

Jan-Willem Rietveld chef-kok Kasteel de Wittenburg

Hotel

Jan-Willem Rietveld is de nieuwe chef-kok van Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Hij volgt Chris Abspoel op, die de pensioengerechtigde leeftijd nadert en daarom een stap terug doet.

Jan-Willem Rietveld chef-kok Kasteel de Wittenburg

Rietveld (50) was de afgelopen elf jaar werkzaam als souschef in de keuken van het kasteel. Met het doorschuiven kiest de hotel-, vergader- en evenementenlocatie voor ‘een nieuwe culinaire uitstraling’. De nieuwe chef-kok kookt Frans-klassiek en kiest voor eerlijke ingrediënten.

Kasteel de Wittenburg in Wassenaar was afgelopen zomer opnamelocatie voor het programma Topchef 2011 van SVH Meesterkok Robert Kranenborg en Julius Jaspers.

De locatie is gelegen in een stijlvolle omgeving. Het kasteel is vernoemd naar de echtgenote van één van de vroegere eigenaren. Centraal staan de hoogwaardige keuken, de authentieke service en de stijlvolle ambiance.

Reageer op dit artikel