nieuws

Kayak.com: ‘iPhone-gebruikers kopen meer online

Hotel

Bookingssite Kayak.com heeft meer aan iPhone-gebruikers dan consumenten met een Android. Volgens chief technology officer van Kayak.com, Paul English, wordt er op de bookingssite via iPhone meer gekocht dan via Android.

Kayak.com: ‘iPhone-gebruikers kopen meer online

Volgens English zijn iPhone-gebruikers die de app van Kayak hebben gedownload meer loyaal en klikken ze vaker door dan gebruikers van een Android toestel. Uit onderzoek blijkt dat de iPhone vooral populair is bij vrouwen, ouderen, mensen met meer inkomen en hebben ze vaak een American Express kaart.

De app van Kayak is beschikbaar voor de systemen iPhone/iPad, Android, Blackberry, Nokia, Windows Phone 7 en HP Touchpad. De app is inmiddels meer dan 10 miljoen keer gedownload.

Reageer op dit artikel