nieuws

Nieuw concept voor Amsterdams Park Hotel

Hotel

Het Park hotel in Amsterdam opent volgende week The Living Room Jewelry Bar. Dit is een nieuw concept van het hotel en is een mengvorm van een Zuid-Europese koffiebar, een Franse patisserie en een Italiaans café.

Nieuw concept voor Amsterdams Park Hotel

The Living Room Jewelry Bar komt, zoals de naam al aangeeft, in de huiskamer – living room – van het hotel.

The Living Room staat bekend als een sociale ontmoetingsplek voor niet alleen hotelgasten, maar juist ook voor de Amsterdammer en bezoekers van de stad. ‘Met de komst van deze nieuwe bar, bieden wij de gasten een nieuwe beleving die je niet zo snel in een ander hotel zult vinden’, aldus Bram van der Hoek, general manager van het Park Hotel.

De Jewelry Bar is een exclusief voor het hotel ontworpen bar, gemaakt van glanzend roestvrij staal met een glazen vitrine voor patisserie en chocolaterie. Dit assortiment wordt gemaakt door de pastry chefs van Momo, het restaurant van het Park Hotel.

Overdag biedt het nieuwe concept koffie en allerlei lekkernijen. Later op de dag komt de nadruk te liggen op de combinatie van wijn of spirits met gerechten uit het exclusief samengestelde Living Room Menu.

Reageer op dit artikel