nieuws

Rondleidingen in Hotel New York

Hotel

Het bekende Hotel New York in Rotterdam gaat voor de liefhebbers rondleidingen in het markante pand verzorgen. Het WestCord-hotel heeft een gids aangesteld die belangstellenden gaat rondleiden in het hotel.

Rondleidingen in Hotel New York

Zo wordt niet alleen het restaurant met 400 couverts toegankelijk voor niet-hotelgasten, maar ook een deel van de 72 kamers en de zeven zalen.

Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn in het markante gebouw met de groene torentjes.

Het hotel aan de Wilhelminapier in Rotterdam opent haar deuren op zondag 8 januari, op zondag 5 februari en op zaterdag 11 februari. Op de zondagen is het hotel geopend tussen 14 en 17 uur, op 11 februari van 12 tot 16 uur. Reserveren voor een – gratis – rondleiding is niet mogelijk. Een tour door Hotel New York duurt ongeveer dertig minuten.

Hotel New York is sinds maart 2006 eigendom van de hotelgroep van Harry Westers, Westcord.

Reageer op dit artikel