nieuws

De Naaldhof op nummer één bij Best Western

Hotel

Het Best Western Hotel De Naaldhof van Bob en Riekie Vink in Oss is het beste BW hotel van Nederland. Hotel de Vassy in Egmond aan Zee krijgt het zilver en het brons gaat naar Hotel Hof van Putten. Voor het eerst werd dit jaar ook een I Care Award toegekend.

De Naaldhof op nummer één bij Best Western

De winnende hotels scoorden hoog op onderhoud, schoonmaak en gastenfeedback. Tijdens het onderzoek onder de 45 Best Western hotels in Nederland wordt tevens gelet op service, personeel en branding.

Investeringen

De winnaar, De Naaldhof, won vorig jaar nog de Best Investment Award voor de investering in de renovatie van bestaande kamers en de bouw van nieuwe kamers en een fitness en health club. Deze investeringsprijs gaat dit jaar naar De Vassy in Egmond aan Zee. Dit hotel verbouwde afgelopen jaar de entree en front office en realiseerde een aantal extra kamers.Hotel Spaander
in Volendam ontving de onderscheiding ‘Best Rewards Performance’ vanwege een vervijfvoudiging van de omzet, gerealiseerd door middel van het loyaliteitsprogramma Best Western Rewards.

De prijs voor ‘Best Revenue Performance’ ging naar het Premier Art Hotel Eindhoven, omdat zij het Best Western reserveringssysteem beter zijn gaan inzetten en daardoor een omzetstijging hebben gerealiseerd van 260 procent.

Eerste I Care Award

Voor het eerst dit jaar is ook een I Care Award uitgereikt, aan Amsterdam Airport Hotel Uithoorn. Wytze van den Berg overhandigde eigenaar Sjoerd Jonker een cheque ter waarde van 2500 euro. Dit bedrag wordt gebruikt om een investering te doen die bijdraagt aan het verhogen van de gastbeleving in het hotel.

Reageer op dit artikel