nieuws

Hotel voor Oost-Europeanen in Den Haag

Hotel

De gemeente Den Haag mag starten met de bouw van een hotel voor Oost-Europeanen. Buurtbewoners hadden bezwaar aangetekend tegen het wooncomplex aan de Lozerlaan omdat ze overlast vrezen, maar de rechter voorziet geen problemen.

Hotel voor Oost-Europeanen in Den Haag

Dat meldt Omroep West. In het nieuwe gebouw aan de Lozerlaan in Den Haag komen gedurende vijf jaar 360 Oost-Europese werknemers te wonen. Het complex met de tijdelijke woonunits moet komen op een terrein aan de Jaap Edenweg, waar in het verleden een tenniscentrum was gevestigd.

De stichting Bewonersbelangen Lozerlaanflats had namens de omwonenden beroep aangetekend tegen de bouwvergunning. Zij vrezen overlast en vinden de komst van de woonunits een aantasting van het groen in het recreatiepark.

De rechter ziet echter geen bezwaren, waardoor de gemeente met de bouw kan starten. Het hotel voor Oost-Europeanen moet in de zomer klaar zijn.

Reageer op dit artikel