nieuws

12 Missen slapen in Amrâth Hotel Lapershoek

Hotel

Na een hectische voorbereiding op de twintigste Miss Nederland-verkiezing in Studio 21, konden de 12 provincie Missen even op adem komen. Amrâth Hotel Lapershoek zorgde ervoor dat het de missen aan niets ontbrak.

12 Missen slapen in Amrâth Hotel Lapershoek

Na een heerlijk welkomst drankje en diner gehost door Amrâth Hotel Lapershoek, konden de Missen beginnen aan hun schoonheidsslaap, om zondag stralend de alles beslissende finale tegemoet te gaan.

Geheel verzorgd weekend

‘Wij vonden het een eer om deze 12 prachtige provincie Missen in ons hotel te mogen verwelkomen. Daarom bieden wij de uiteindelijke Miss Nederland 2008 een geheel verzorgd weekend in ons vlaggenschip Grand Hotel Amrâth Amsterdam’, aldus Steven van Santen – General Manager Amrâth Hotel Lapershoek.

Miss Nederland 2008: Deniz Akkoyun

Zondag is tijdens het Miss Nederland Gala 2008 in Studio 21 te Hilversum, Miss Utrecht, Deniz Akkoyun gekozen tot Miss Nederland 2008. Naast deze bijzondere titel wint zij het geheel verzorgde weekend in Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

Reageer op dit artikel