nieuws

24 Nieuwe hotels voor Accor in Groot-Brittannië

Hotel

Accor heeft 24 hotels met een totaal aan 2664 kamers verkregen in Groot-Brittannië. De van oorsprong Franse hotelgroep heeft zichzelf als doel gesteld om in 2015 zo’n 300 hotels te hebben in het Verenigd Koninkrijk.

24 Nieuwe hotels voor Accor in Groot-Brittannië

Accor verkrijgt de hotels door een deal tussen de vorige vastgoedeigenaar Jarvis hotels en de nieuwe eigenaar Jupiter Hotels.

Accor heeft een franchiseovereenkomst gesloten met Jupiter voor haar merk Mercure. Hiermee komt het aantal Mercure hotels in het Verenigd Koninkrijk op 68. De 24 hotels opereerden onder het hotelmerk Ramada van de Wyndham hotelgroep. De nieuwe hotels bevinden zich in onder meer de steden Londen, Leeds en Manchester.

Jean-Jacques Dessors, topman van Accor in het Verenigd Koninkrijk, is tevreden over de deal. ‘Een mijlpaal voor Accor om onze ambitieuze groeidoelstellingen te bereiken,’ zegt Dessorts in de Britse media.

Reageer op dit artikel