nieuws

750 man bewaking voor Château St. Gerlach

Hotel

Château St. Gerlach is de afgelopen twee dagen bewaakt door 750 mensen van politie en marechaussee. De politie eenheden werden ingezet om een conferentie van acht internationale ministers van defensie veilig te laten verlopen.

750 man bewaking voor Château St. Gerlach

Op 10 en 11 juni was Château St. Gerlach voor enkele dagen militair gebied. De Ministers van Defensie van de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Denemarken, Estland, Roemenië, Australië en Nederland waren in het hotel aanwezig.

Streng

De ministers waren bijeen om te overleggen over de situatie in het zuiden van Afghanistan. Ze werden vergezeld door hun hoogste militaire adviseurs.

Rondom het landgoed waren strenge veiligheidsmaatregelen van kracht.

Château St. Gerlach is een onderdeel van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Reageer op dit artikel