nieuws

Accor investeert in eigen Academy

Hotel

Hotelketen Accor, met 37 hotels in Nederland, gaat in 2011 flink investeren in de eigen Accor Academy op Schiphol. Het opleidingsinstituut voor alle 1800 medewerkers van Accor in dit land.

Accor investeert in eigen Academy

Met een verwachte groei van acht hotels in 2011 gaat Accor fors investeren in de eigen Accor Academy die het bedrijf op Schiphol heeft. Accor heeft wereldwijd zestien Academy’s waar jaarlijks 135.000 medewerkers van de hotelketen een keur aan trainingen en opleidingen kunnen volgen. Accor streeft ernaar om iedere medewerker minstens één training per jaar aan te kunnen bieden.

Volgens general manager Remco Groenhuyzen zal ook ‘duurzaam’ in de nabije toekomst zeker meer aandacht gaan krijgen bij zijn bedrijf. In 2011 moeten alle Nederlandse hotels van de groep duurzaam gecertificeerd zijn via een erkend ‘groen’ keurmerk. Het is volgens hem ook de belangrijkste trend onder gasten, ‘Ze zijn er steeds meer mee bezig. Een andere trend is connectivity en trip advisor populariteit.

» Bekijk hier de Top 100 van 2011

Reageer op dit artikel