nieuws

Amstel Botel-baas Zwarte Zakenvrouw 2008

Hotel

De directeur-eigenaar van het Amstel Botel, Sandra Chedi, is uitgeroepen tot Zwarte Zakenvrouw 2008. Volgens de jury geeft Chedi met haar hotelboot een impuls aan het budgettoerisme in Amsterdam.

Amstel Botel-baas Zwarte Zakenvrouw 2008

Chedi kreeg de prijs uit handen van staatsecretaris van Justitie Nebahar Albayrak. Volgens de jury, onder leiding van MKB Nederland-voorzitter Loek Hermans, is Chedi van Amstel Botel er met haar horecakennis en opmerkelijke visie in geslaagd een nieuwe stroom toeristen naar Amsterdam te trekken.

De jury: ‘Zowel voor Amsterdam als voor de landelijke hotelbranche geldt haar onderneming als innovatief en uitdagend. Met een scherp oog voor kansen, inzicht in processen en gevoel voor het vinden en inzetten van de juiste mensen op de juiste plaats, weet zij zowel zakelijk als ideëel bruggen te slaan tussen alle mogelijke partijen om gezamenlijk de gewenste doelen te bereiken’.

Chedi liet in een reactie weten vereerd te zijn met de titel. Ze hoopt dat de verkiezing opgaat in de algemene Zakenvrouw van Nederland-verkiezing.

Reageer op dit artikel