nieuws

Apollo: gratis vergaderruimte voor War Child

Hotel

Apollo Hotels & Resorts stelt in februari 2012 haar vergaderfaciliteiten gratis ter beschikking aan War Child. Daarnaast wil het meer activiteiten opzetten om War Child te ondersteunen.

Apollo: gratis vergaderruimte voor War Child

Onder het motto ‘Do Good, Feel Good’ stelt Apollo Hotels & Resorts in de maand februari gratis vergaderzalen ter beschkking voor bedrijven. Deelnemers mogen vervolgens een bedrag naar keuze doneren aan War Child.

Om er voor te zorgen dat boekers zich extra goed voelen over hun deelname, ontvangen zij, zo laat Apollo weten, naast gratis vergaderruimte, ook nog twee entreekaartjes voor het wellnessresort Thermae 2000. Reserveren kan van 28 november tot en met 4 december.

‘De keuze voor War Child is zeer bewust gemaakt. Het past goed binnen onze bedrijfsvisie, waarin wij het dragen van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid graag concreet maken. Wij vinden het van groot belang om War Child te steunen, om kinderen op een creatieve manier te helpen bij de verwerking van hun ervaringen’, aldus Tamara Opperdijk, marketingmanager van Apollo Hotels & Resorts.

Reageer op dit artikel