nieuws

Aruba biedt verliezers Super Bowl vakantie aan

Hotel

Aruba speelt handig in op de enorme populariteit rondom de Super Bowl, een groot jaarlijks sportevenement in de US. Aruba heeft de verliezers van de Super Bowl uitgenodigd voor een gratis verblijf op het zonnige eiland.

Aruba biedt verliezers Super Bowl vakantie aan

Zondag verloren de New England Patriots in de finale om de Super Bowl van de New York Giants. Het sportevenement trok meer dan 100 miljoen tv-kijkers en is daarmee samen met de finale van de Champions League het meest bekeken sportevenement ter wereld.

Aruba heeft de verliezers uitgenodigd om tot rust te komen op het zonnige eiland. Alle spelers en coaches krijgen een arrangement inclusief vliegtickets, hotelkamers en activiteiten aangeboden door de Aruba Tourism Authority.

Reageer op dit artikel