nieuws

Aspergeseizoen start in Hotel l‘Europe

Hotel

De officiële opening van het aspergeseizoen is 12 april. De ceremoniële start van het culinaire product vindt plaats in Hotel l’Europe in Amsterdam. Over de kwaliteit van het witte goud dit jaar valt nog niets te zeggen.

Aspergeseizoen start in Hotel l‘Europe

Traditiegetrouw vindt de nationale opening van het aspergeseizoen plaats op de tweede donderdag van april. De speciale dag heeft als doel om het imago en de bekendheid van het product op te krikken.

Ludieke act
‘Over de kwaliteit van de asperges kunnen we nog niets zeggen. De temperatuur bepaalt de snelheid van de groei. Tijdens de officiële start van het seizoen vindt een ludieke actie plaats in Hotel l’Europe’, aldus Ester Hendrix van Stichting Dubbel A, de organisator van de nationale opening van het aspergeseizoen.

Zie ook:
Uitgebreide informatie over asperges: kopen, kopen, bewaren, bereiden

Aspergeseizoen start in Hotel l Europe

Reageer op dit artikel