nieuws

Banenmarkt Center Parcs Het Heijderbos

Hotel

Center Parcs houdt op park Het Heijderbos een banenmarkt om personeel te werven voor onder andere de horecafaciliteiten. Uitvoerende en leidinggevende talenten worden uitgedaagd voor een baantje in de restaurants, bars en keuken.

Banenmarkt Center Parcs Het Heijderbos

De banenmarkt bij Center Parcs Het Heijderbos wordt op 4 oktober van 10.00 tot 13.00 uur gehouden. De bungalowgigant zoekt full- en parttimers voor restaurants, bars, keuken, zwembad, techniek, supermarkt en sportbegeleiding.

Center Parcs Het Heijderbos is gelegen tussen Nijmegen en Venlo bij de Duitse grens en behoort tot de grotere parken van Center Parcs. Center Parcs telt acht parken in Nederland, vier in Duitsland, drie in Frankrijk en twee in België.

Reageer op dit artikel