nieuws

Bastion Hotel Amsterdam overvallen

Hotel

De overval op een hotel in Amsterdam deze week blijkt te gaan om het Bastion Hotel Amsterdam aan de Nachtwachtlaan in Slotervaart. Het hotel werd woensdagavond om 21. 45 uur overvallen door drie gewapende mannen.

Bastion Hotel Amsterdam overvallen

Dat meldt de Amsterdamse zender AT5 op haar website. De receptionist van het hotel werd bij de overval bedreigd door vuurwapens en een mes. Daarbij raakte niemand gewond. De gemaskerde daders gingen er met 350 euro vandoor.

Gasten bedreigd

Drie jaar geleden was het Bastion Hotel Amsterdam ook al eens slachtoffer van een overval. Ook toen ging het om drie gemaskerde daders. Destijds bedreigden ze ook gasten. Of er een relatie bestaat tussen de twee overvallen is niet bekend.

Reageer op dit artikel