nieuws

Bekende hotelconcierge na 41 jaar met pensioen

Hotel

Hotel Pulitzer in Amsterdam heeft na 41 jaar afscheid genomen van zijn concierge Robin van Kooten. Van Kooten gaat met pensioen. Volgens Hotel Pulitzer staat Van Kooten bekend als de meest befaamde concierge van Amsterdam vanwege zijn vele jaren ervaring en aanwezigheid in het hotel.

Bekende hotelconcierge na 41 jaar met pensioen

Donderdag 28 juli was de laatste dag voor Robin Van Kooten als concierge bij Hotel Pulitzer. Van Kooten werd ’s middags verrast toen zijn collega’s en vrienden hem op stonden te wachten langs de rode loper die speciaal voor hem was uitgelegd voor de ingang van het hotel.

In de binnentuin van Hotel Pulitzer, onlangs door Misset Horeca benoemd als beste terras van Amsterdam, werd zijn afscheidsfeest gehouden.

‘Het moment dat je het hotel binnenloopt en zowel je collega’s als gasten je warm verwelkomen is iets wat ik ga missen. Hoewel ik er na vandaag niet meer werk, kom ik hier nog vaak op bezoek’, aldus Van Kooten over zijn vertrek.

Reageer op dit artikel