nieuws

Best Western Primeur in Haarlem

Hotel

Met de komst van het nieuwe Grand Hôtel Frans Hals heeft Haarlem een Nederlandse primeur te pakken. Het hotel mag zich scharen onder het vaandel van Best Western Premier Hotel. Dit internationale label onderstreept kwaliteit, sfeer, dienstverlening en uitstraling van het hotel nog eens extra.

Best Western Primeur in Haarlem

Het Grand Hôtel Frans Hals dat deel uitmaakt van Amrâth Hôtels & Restaurants, zal op 27 oktober aanstaande de deuren. De opening vormt het sluitstuk van de herinrichting van het gebied De Appelaar in het historische centrum van Haarlem.

Onder leiding van de hoteldirecteur, David Dreese, die ook het in 2005 geopende Amrâth Hotel Alkmaar onder zijn hoede heeft, wordt gezorgd voor ouderwets gastheerschap in combinatie met eigentijds comfort. Het hotel is ontworpen door de onlangs overleden Maastrichtse architect Stan Neuhof.

De 83 kamers inclusief 4 suites zijn gegroepeerd rondom een centrale hal met een trappenhuis. Een glas-in-loodkoepel met sterrenbeelden trekt de aandacht. Kunstsmid Rein Tupker smeedde de traphekken en balustrades met bronzen leuning en tulpendecoratie. Het hotel beschikt over een eigen parkeergarage.

Zie ook:

Bouw Frans Hals Hotel begonnen

Reageer op dit artikel