nieuws

Bilderberg komt met gepersonaliseerde bedrijfsfiets

Hotel

Bij Bilderberg Business gaat de sportieve incentive actie ‘Verdien een bedrijfsfiets’ van start. Boekers die in de periode van 5 april tot en met 30 september 2012 een of meerdere bijeenkomsten bij een van de negentien hotels reserveren, kunnen hierdoor sparen voor een handgemaakte en gepersonaliseerde bedrijfsfiets.

Bilderberg komt met gepersonaliseerde bedrijfsfiets

De fietsen zullen in nauw overleg met de klant en De Fietsfabriek worden samengesteld, zodat ze aan de huisstijl en alle overige wensen voldoen. Afhankelijk van het gespaarde bedrag kan een keuze worden gemaakt voor een Cruiser, Omafiets, ATY of Bakfiets. De fietsen zijn niet alleen stijlvol, maar dragen ook bij aan het duurzaamheidsbeleid van de bedrijven en de vitaliteit van de medewerkers.

Dries van der Vossen, Algemeen Directeur van Bilderberg, over de actie: ‘We moedigen onze medewerkers zoveel mogelijk aan om aandacht te besteden aan lichamelijke inspanning en gezondheid. Een gezonde werknemer is langer inzetbaar en voelt zich fit met betere prestaties tot gevolg. De afgelopen jaren hebben we diverse bedrijfsprogramma’s opgesteld die hieraan bijdragen. De nieuwe incentive actie sluit hier uitstekend op aan’.

Reageer op dit artikel