nieuws

Bilderberg schuift met gm’s

Hotel

Ilse Baaten is benoemd tot general manager van Hotel ‘t Speulderbos in Garderen. De 32-jarige Baaten is afkomstig van het Bilderberg Hotel Wolfheze in Wolfheze, waar zij in november 2008 in dienst trad. Baaten volgt Harro Menkhorst op, die is benoemd tot general manager van Hotel De Bilderberg in Oosterbeek.

Bilderberg schuift met gm’s

Menkhorst kwam in 1998 in dienst bij Hotel De Bilderberg als front office manager. Daarna bekleedde hij de functie van revenue manager. In 2007 werd hij benoemd tot general manager van Hotel ’t Speulderbos, waarna hij weer terugkeert naar zijn basis. Harro Menkhorst volgt Joan Boersma op, die is benoemd tot general manager van Hotel Wolfheze in Wolfheze.

Boersma is sinds 1986 in dienst bij Bilderberg. Zijn meest recente functies waren die van general manager in Hotel De Bilderberg (2006-2010) en daarvoor als general manager in Bilderberg Grand Hotel Wientjes.

Reageer op dit artikel