nieuws

Bilderberg stoot Rijsserberg af

Hotel

Bilderberg heeft Hotel Rijsserberg in Rijssen van de hand gedaan. Het Overijsselse bedrijf is overgenomen door Sandton Hotels. De overgang heeft geen gevolgen voor de medewerkers.

Bilderberg stoot Rijsserberg af

De verkoop is het gevolg van een koerswijziging van Bilderberg Hotels & Restaurants. Na de overname door Goldman Sachs en Westmont Hospitality in oktober 2004 is Bilderberg nadrukkelijk bezig met het herpositioneren van de groep in het vier- en vijfsterrensegment voor de zakelijke en particuliere markt. Daarin past Hotel Rijsserberg niet meer. Eerder deed Bilderberg al Hotel Arnhem-Velp en het Oranje Hotel van de hand.

De nieuwe eigenaar, Sandton Hotels, zegt blij te zijn met de aanwinst. ‘Zowel de kamers, badkamers, zalen, wellnesscenter en het restaurant wordt vernieuwd’, verklapt Gui de Vries van Sandton Hotels. Hotel Rijsserberg telt 54 kamers, zestien vergaderzalen en een restaurant.

Reageer op dit artikel