nieuws

Boer: ‘Vergunning Librije’s Hotel in orde

Hotel

Het ontbreken van de noodzakelijke horecavergunning voor het fonkelnieuwe Librije’s Hotel in Zwolle komt door de vakantieperiode. Hierdoor verloopt de papierenstroom op het gemeentehuis niet optimaal.

Boer: ‘Vergunning Librije’s Hotel in orde

Dat laat eigenaar Jonnie Boer van het Zwolse tophotel weten. ‘Ik ben net terug uit Azië en hoor over deze situatie. Mij is verzekerd dat alles in orde is. Het komt door de vakantieperiode. Wat denk je, we bouwen echt geen hotel van zeven miljoen euro zonder de vereiste papieren’.

De regionale krant DeStentor meldt het ontbreken van de noodzakelijke horecavergunning van het vijfsterrencomplex in de voormalige gevangenis Het Spinhuis in het centrum van Zwolle.

Een woordvoerder van de gemeente Zwolle meldt dat ambtenaren van Toezicht & Handhaving het vergunningenprobleem hebben geconstateerd. ‘Maar verder is alles in orde. We verwachten dan ook dat het hotel de vergunning snel in orde heeft en handhaven daarom niet’, aldus de woordvoerder in DeStentor.

In mei openden Jonnie en Thérèse Boer het luxe hotel in de oude gevangenis in Zwolle. Voor Boer kwam daarmee een eind aan jaren voorbereiding en maanden breken en bouwen. Het hotel draait inmiddels prima, merkt Boer op.

Reageer op dit artikel