nieuws

BouwTulip Inn Amersfoort op hoogste punt

Hotel

Golden Tulip wil het nieuwe Tulip Inn hotel aan de A1 eind november openen. De bouw is 3,5 maand geleden gestart. Het is de tweede Tulip Inn in Amersfoort.

BouwTulip Inn Amersfoort op hoogste punt

Het nieuwe Amersfoortse hotel is de 88e van Tulip Inn in de Benelux en telt straks 144 kamers. Op de zevende verdieping komen vergaderruimtes, met uitzicht over Amersfoort. De stad telt al een Tulip Inn met 94 kamers aan de Stichtse Rotonde.

Haike Blaauw, Senior Vice President van Golden Tulip Hospitality Group, liet tijdens het schenken van het ‘pannenbier’ weten: ‘De recessie gaat ook aan ons niet voorbij, maar juist dit nieuwe hotel biedt uitstekende kansen door de centrale ligging aan de A1 en vlakbij de A28.’

Over Golden Tulip

Golden Tulip Hospitality Group heeft haar hoofdkantoor in Lausanne, Zwitserland en is een wereldwijde hospitalityorganisatie met meer dan 780 hotels en ongeveer 75.000 hotelkamers in meer dan 50 landen. De Golden Tulip Hospitality Group is franchisegever en exploiteert hotels in Europa, het Midden Oosten & Afrika, Azië en het Pacifisch gebied en Amerika.

Meer over Golden Tulip

Reageer op dit artikel