nieuws

Brand in NH Zandvoort

Hotel

In het hotel NH Zandvoort heeft dinsdagavond een flinke brand gewoed. Snel optredende hotelbeveiliging en toegesnelde hulpdiensten voorkwamen dat er slachtoffers vielen. Over de omvang en de oorzaak van de schade is nog niets bekend.

Brand in NH Zandvoort

Dat meldt Blikopnieuws.nl. Om 18.00 uur brak brand uit in een opslagruimte van het hotel. Hotelbeveiligers wisten hotel- en vergadergasten snel een veilig heenkomen te bezorgen. De brandweer van Haarlem en Zandvoort zette groot materieel in om het vuur te blussen.

Schade
Een aantal containers in de bergruimte heeft door nog onbekende oorzaak vlam gevat. De brandweer voorkwam dat het vuur oversloeg naar andere delen van het hotel. Over de omvang van de schade is vooralsnog niets bekend. Ook over de oorzaak van de brand tast de brandweer nog in het duister.

Reageer op dit artikel