nieuws

Campanile wisselt general managers

Hotel

Hotelgroep Campanile, onderdeel van Louvre Hotels, heeft de general managers van het Campanile Hotel Breda, het Tulip Inn Antwerpen en het Campanile Hotel Eindhoven verwisseld.

Campanile wisselt general managers

Armand Stuivenwold heeft zijn functie als general manager van Campanile Hotel Breda verruilt voor de taak van regiomanager België. Tevens is hij verantwoordelijk voor het managen van Tulip Inn hotel in Antwerpen. Dit 126 kamers tellende hotel is het eerste eigen hotel in de Benelux dat sinds het faillissement van Golden Tulip in 2009 weer draait onder de vlag van Golden Tulip.

De functie van Stuivenwold in Breda ligt nu bij Jacco Smit. Smit is afkomstig van het Campanile Hotel in Eindhoven. Hiervoor werkte hij als hotelmanager bij Campanile in Den Bosch en was hij assistent gm bij het Van der Valk hotel Princeville.

Smit wordt in Eindhoven op zijn beurt weer opgevolgd door Bart Bakens. Bakens was voorheen hotelmanager bij Campanile in Antwerpen, het huidige Tulip Inn hotel.

Reageer op dit artikel