nieuws

Carlton fietst: drie wereldrecords voor goed doel

Hotel

Carlton Hotel Collection komt aan het eind van haar 25-jarig jubileum. De hotelcollectie viert dat al het hele jaar, maar in november pakt het bedrijf groots uit door te proberen drie Guiness World Records te verbreken. De sponsoropbrengst gaat naar het goede doel.

Carlton fietst:  drie wereldrecords voor goed doel

De drie wereldrecords die Carlton wil verbreken zijn ‘de grootste indoor cycling fietsafstand in 24 uur’, ‘de meeste spinners in 24 uur’ en ‘de grootste afstand afgelegd op een spinningbike in 1 minuut’.

In totaal gaan 400 deelnemers in twee shifts van acht uur de indoor cycling uitdaging aan. Ze worden begeleid door de wielrenners Michael Boogerd en Tom Boonen.

Carlton vraagt per deelname honderd euro voor de hele rit. Een shift van acht uur kost 65 euro. Al het geld gaat naar stichting Heppie, die zich inzet voor kinderen die wat extra aandacht nodig hebben. De stichting is momenteel bezig met de bouw van een nieuw hotel in Mierlo.

De ‘CycleMadnees V The Final Edition’ begint op zaterdag zes november om vier uur ’s middags en eindigt op zondag zeven november om vijf uur. Iedere deelnemer laat zich sponsoren door familie en vrienden en haalt zo geld binnen voor de stichting.

De recordpoging wordt gehouden in Sporthotel Carlton de Brug.

Reageer op dit artikel