nieuws

Caroline Berends stopt bij De Nederlanden

Hotel

Caroline Berends stapt uit Sandton Restaurant Hotel De Nederlanden in Vreeland aan de Vecht. Berends zoekt meer rust en regelmaat vanwege de opvoeding van twee jonge kinderen. Haar man Wilco Berends moet nu meer het gezicht worden van het bekende horecabedrijf.

Caroline Berends stopt bij De Nederlanden

‘Na drie jaar knokken hebben we gezegd dat één van ons verder gaat en één van ons stopt. Het hotel-restaurant met vergaderfaciliteiten is een 24 uurs bedrijf. Met twee jonge kinderen was het niet meer op te brengen’, aldus Caroline Berends, die De Nederlanden per 1 september verlaat.

Berends, die van een moeilijke en emotionele beslissing spreekt, gaat op zoek naar een baan met meer regelmaat. ‘Dat kan binnen of buiten de horeca zijn. Ik voelde dat ik Wilco in zijn ambitie aan het afremmen was, en dan moet je keuzes maken’.

Wilco Berends, chef-kok en in het bezit van een Michelinster, wil zich meer gaan profileren als het gezicht van het bedrijf. ‘De keuken is op sterkte en de bediening wordt uitgebreid, nu Caroline vertrekt. Het vertrek van Caroline vangen we verder op door de receptie en salesfunctie uit te breiden. Er is meer regelmaat in het bedrijf waardoor ik me vaker kan laten zien’.

Reageer op dit artikel