nieuws

Citroën C6 voor Château St. Gerlach

Hotel

Château St. Gerlach in Zuid-Limburg biedt als eerste hotel in Nederland haar gasten de mogelijkheid in een Citroën C6 te rijden tijdens hun verblijf op het landgoed van Camille Oostwegel. Dit in navolging van een eerder arrangement met een Citroën 2CV.

Citroën C6 voor Château St. Gerlach

In samenwerking met Citroën Nederland stelt Château St. Gerlach een Citroën C6 beschikbaar in de periode van januari tot en met maart 2008. Gasten kunnen voor een dag of een dagdeel in de C6 rijden.

‘We hebben een speciale route gemaakt die de gasten langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Zuid-Limburg voert’, aldus Philp Geervliet, gastheer van Château St. Gerlach.

Camille Oostwegel, eigenaar van Château St. Gerlach en andere Limburgse topbedrijven, is zelf groot liefhebber van de Franse auto en het Franse leven. ‘Het was liefde op het eerste gezicht. Na de 2CV en de DS is dit de mooiste auto van Citroën qua design, en helemaal afgestemd op het comfort van vandaag’.

Reageer op dit artikel