nieuws

Claim na relverhaal over hotelsuite

Hotel

Het Imperial Hotel in Wenen denkt hard na over een pittige schadeclaim aan het adres van de Britse boulevardkrant The Sun. Die beweerde dat popzanger Mick Jagger de Royal Suite in het Weense tophotel niet wil afstaan aan de Amerikaanse president George Bush.

Claim na relverhaal over hotelsuite

Bush wilde de suite en rest van de etage boeken voor een internationale top in juni. Jagger treedt in dezelfde periode op met zijn band in de Oostenrijkse hoofdstad. Daarbij komt dat Jagger groot tegenstanders is van het beleid van Bush. Over het weigeren van het afstaan van de luxe hotelkamer zou hij dan ook hebben gezegd: ‘You can’t always get what you want’. Althans, dat meldt The Sun.

Een woordvoerder van het Imperial hotel ontkend het bericht. Ze zegt dat zowel Bush als Jagger nog geen kamer hebben geboekt. Het hotel denkt dan ook serieus na over een schadeclaim tegen The Sun, die het verhaal naar buiten bracht.

De Royal Suite is een van de meest luxueuze hotelkamers ter wereld. Een overnachting kost er ruim 5.200 euro. Zowel Ronald Reagan, John Kennedy, als George Bush Senior sliepen er tijdens hun ambtstermijn.

Reageer op dit artikel