nieuws

Conflict schaapreclame Hotels.nl escaleert

Hotel

Het conflict tussen burgemeester Bert Kuiper van Skarsterlân en Hotels.nl over de reclamedoeken op twaalf schapen in de Friese gemeente loopt enorm uit de hand. De burgemeester heeft de eerder aangekondigde dwangsom om van de reclame af te komen verhoogd van 500 naar 1000 euro per dag.

Conflict schaapreclame Hotels.nl escaleert

Hotels.nl heeft inmiddels tientallen ronde glasbakken met deurtjes in het weiland naast het weiland waar de schapen staan geplaatst, aldus de burgemeester. ‘Dat is een pure provocatie’, aldus Kuiper vrijdag.

De directeur van Hotels.nl, Miechel Nagel ontkent dat die glasbakken van zijn bedrijf zijn. De strijd tussen burgemeester Kuiper en Hotels.nl lijkt voorlopig niet lang niet voorbij. Beiden houden vast aan hun principes.

Reageer op dit artikel