nieuws

Conservatorium Hotel werft nieuwe collega’s op recruitment event

Hotel

Het nieuw te openen luxury lifestyle hotel Het Conservatorium Hotel in Amsterdam organiseert een recruitment event voor nieuwe medewerkers in het DeLaMar Theater op zaterdag 20 augustus.

Conservatorium Hotel werft nieuwe collega’s op recruitment event

Aan de hand van het thema ‘Beyond 15 Seconds’ wil het hotel op deze dag tientallen nieuwe collega’s selecteren van wie de persoonlijkheid aansluit bij de filosofie van het hotel.

Persoonlijk gezicht

Het hotel heeft de invulling van het managementteam afgerond en is op zoek naar collega’s die de komende jaren het team met passie en ambitie willen aanvullen en de service een persoonlijk gezicht kunnen geven.

Ervaren mensen

Het management bestaat uit vertrouwde gezichten uit de hotellerie en combineert internationale ervaring met kennis van de Amsterdamse hotelwereld. Het team wordt geleid door general manager Madelon Boom, director of sales & marketing is Jeroen Sirag. Schilo van Coevorden is chef-kok.

Thema

Het thema ‘Beyond 15 seconds’ duidt op de eerste indruk die iemand maakt waarvoor normaal gemiddeld 15 seconden wordt gerekend. Om goed in te kunnen schatten of toekomstig personeel over de juiste dosis passie, enthousiasme en gastvrijheid beschikt, wordt die tijd tijdens het event verlengt.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 14 augustus aanmelden via een speciale website.

Reageer op dit artikel