nieuws

Corrie van der Valk doodverklaard

Hotel

Corrie van der Valk, lid van de bekende horecafamilie, is door de rechtbank doodverklaard. Van der Valk verdween in januari 2001 spoorloos. Nadien is nooit meer iets van haar vernomen.

Corrie van der Valk doodverklaard

Tot op de dag van vandaag is het een groot raadsel wat er met Corrie van der Valk is gebeurd. Zondagochtend 7 januari dronk de toen 58 jarige vrouw samen met haar man nog een kop koffie in hun villa in het Gelderse Nederasselt. Daarna verdween ze en leek ze van de aardbodem te zijn verdwenen.

De rechtbank heeft Corrie van der Valk nu officieel doodverklaard. Haar overlijden is bepaald op 8 januari 2001, een dag nadat ze spoorloos verdween.

Aanvankelijk werd de man van Corrie, Nico van der Valk, verdacht van het hebben van een aandeel in de mysterieuze verdwijning. Maar in april 2002 werd het gerechtelijke vooronderzoek gesloten vanwege gebrek aan resultaat.

Reageer op dit artikel