nieuws

Crowne Plaza waarschuwt gast als het 19.00 uur is

Hotel

Crowne Plaza Maastricht voert een proef uit met een nieuwe service aan gasten, het zogeheten ‘switch off at 7’. Gasten ontvangen om 19.00 uur een telefoontje met de herinnering hun apparatuur, zoals laptop en business-gsm, uit te schakelen om zo meer tot rust te komen.

Crowne Plaza waarschuwt gast als het 19.00 uur is

Het Maastrichtse hotel heeft de pilot in ons land. Crowne Plaza stelt dat uit onderzoek blijkt dat 60 procent van de respondenten vindt dat 19.00 uur het beste tijdstip is om het werk van de dag af te ronden.

Zakenmensen kunnen op deze manier veel rusturen terugwinnen dankzij het ‘swith off at 7’ telefoontje, meldt Crowne Plaza Maastricht. De gasten die gebruikmaken van de dienst reageren positief en willen na officiële invoering van de alternatieve wake up call er blijvend gebruik van maken.

Crowne Plaza Maastricht is onderdeel van Bilderberg. Bilderberg telt twintig hotels in het vier- en vijfsterrensegement. Bij Bilderberg werken ruim 1.300 medewerkers.

Reageer op dit artikel