nieuws

Cruise Hotel denkt niet aan schadeclaim ss Rotterdam

Hotel

Het Cruise Hotel gaat ondanks het herhaaldelijk uitstellen van de opening van de ss Rotterdam geen schadeclaim indienen voor misgelopen omzetten. Dat zegt Lucas Petit van het Cruise Hotel.

Cruise Hotel denkt niet aan schadeclaim ss Rotterdam

Petit zegt te geloven in de pracht en kwaliteit van het schip en niet te denken aan het indienen van een schadeclaim voor misgelopen omzetten als gevolg van de bouwvertraging op het hotel- en cateringschip, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Recent maakte de ss Rotterdam bekend dat het tot drijvend horecapaleis omgebouwde cruiseschip de komende maanden nog niet open gaat. Voor het Cruise Hotel, dat ruim tweehonderd kamers gaat exploiteren op het schip, betekende dit dat het reserveringen moet afbellen. De schade hierdoor loopt in de tonnen, liet Petit vorige week weten tegenover MissetHoreca.nl.

Reageer op dit artikel