nieuws

Dakterras Mövenpick in stelling voor vrijdagmiddagborrel

Hotel

Het Mövenpick Hotel naast de cruiseterminal in Amsterdam is uitgekozen als locatie voor de eerstvolgende Hotelvrijmibo, 19 juni. De netwerkborrel voor iedereen die werkzaam is in de Amsterdamse hotellerie vindt plaats op het dakterras van het hotel.

Dakterras Mövenpick in stelling voor vrijdagmiddagborrel

Zesde editie

Borrelen, netwerken, bijpraten met oude bekenden; het kan allemaal op de Vrijmibo, die eens in de drie, vier maanden wordt gehouden in een Amsterdams hotel. De borrel in het Mövenpick is de zesde op rij. Steeds wordt een nieuw, net verbouwd of gewoon spraakmakend of opvallend hotel gestrikt als ontmoetingsplek. Hotel Vondel, Apollo Museum Hotel, Eden American, Park Plaza Victoria en Ibis Amsterdam Centre waren eerder aan de beurt.

Groot succes

Initiatiefnemer Jacob de Graaff spreekt van een ‘daverend succes’. ‘Dat krijgen we van heel veel collega’s terug, men is zerg enthousiast’. De borrels worden gemiddeld door zo’n driehonderd mensen bezocht. ‘Van hoog tot laag, van nul tot vijf sterren, van medewerkers bediening tot general managers’, zegt De Graaff.

Kom je ook?

Aanmelden voor de Vrijmibo van 19 juni kan op www.hotelvrijmibo.nl. De drankjes zijn voor eigen rekening, voor hapjes zorgt het hotel. Het Mövenpick biedt bezoekers van de Vrijmibo uitgebreid gelegenheid in het hotel rond te neuzen.

Reageer op dit artikel