nieuws

De Holtweijde rondt renovatie Health&Wellness Center af

Hotel

Landgoed de Holtweijde in het Overijsselse Lattrop heeft een ingrijpende, vijf weken durende renovatie van het Health&Wellness Center afgerond. Het totale interieur is vernieuwd, de techniek op hedendaags niveau gebracht en het aanbod verbreed. Met de renovatie is een investering van een kwart miljoen euro gemoeid.

De Holtweijde rondt renovatie Health&Wellness Center af

Met deze ingreep behoort het Health&Wellness Center van De Holtweijde weer tot de toonaangevende instituten in de wellnessbranche, zo laat directeur Marcel Vlek weten.

Vlek: ‘Lifestyle wellness is een trend waarbij we onze gasten diverse programma’s bieden op het gebied van voeding, beweging en gezondheid om hen te helpen hun leefpatronen te veranderen. Hiervoor is een aantal medewerkers speciaal opgeleid’.

Het nieuwe interieur is vormgegeven door Duran Interior Projects uit het Gelderse Laren. Het bedrijf voerde al eerder projecten voor Landgoed de Holtweijde uit.

Reageer op dit artikel