nieuws

De Lindenhof** lid van Relais & Chateaux

Hotel

Tweesterrenrestaurant De Lindenhof met Suites in Giethoorn en Hotel Landgoed Het Roode Koper in Leuvenum zijn toegetreden tot Relais & Chateaux. Andere Nederlandse leden van de luxe hotelclub zijn Inter Scaldes, Savelberg, De Librije en Kasteel Engelenburg.

De Lindenhof** lid van Relais & Chateaux

De zes leden in Nederland moeten de komende jaren uitgroeien tot tien, zo zegt Johan Agricola, de Benelux-voorzitter van Relais & Chateaux.

Chef Martin Kruithof van De Lindenhof is door Relais & Chateaux tegelijk met het lidmaatschap ook uitgeroepen tot Grand Chef.

Relais & Chateaux Benelux bestaat uit dertien leden: naast de zes in Nederland, vijf in België en twee in Luxemburg. De club beschouwt de Benelux als een belangrijke markt. ‘We willen Relais & Chateaux in Nederland, België en Luxemburg meer onder de aandacht brengen en het aantal leden verder uitbreiden,’ aldus Jaume Tàpies, International President van Relais & Chateaux.

Het Roode Koper is een viersterrenhotel met restaurant in Leuvenum vlakbij Ermelo. Het landgoed met de karakteristieke villa en monumentale gastenverblijven bevindt zich diep in de bossen van de Veluwe.

Reageer op dit artikel