nieuws

Derde CitizenM hotel Nederland voor Rotterdam

Hotel

Rotterdam krijgt na Amsterdam-Zuid en Schiphol de derde vestiging van een CitizenM hotel in Nederland. Het 151 kamers tellende hotel komt in het Blaakhavengebied in de Maasstad. Naar verwachting is het nieuwe hotel in 2012 klaar.

Derde CitizenM hotel Nederland voor Rotterdam

Het CitizenM hotel in Rotterdam komt naast de Oude Haven in de buurt van treinstation Blaak. Naast de hotels in Nederland heeft CitizenM ook een hotel in Glasgow (198 kamers).

CitizenM is een ‘affordable luxury’ hotelconcept. De kamers combineren luxe, design, comfort en technologie voor een redelijke prijs. De hotels kennen de CanteenM waar de gasten 24 uur per dag terecht kunnen voor eten en drinken.

De hotelketen is in handen van Rattan Chadha, de oprichter van kledingbedrijf Mexx en APG, de beheerder van pensioenfonds ABP. Het nieuwe CitizenM hotel in Rotterdam maakt onderdeel uit van het Blaakhavenproject van de Rotterdamse projectontwikkelaar Maasstede, die zich inzet om dit gebied op de kaart te krijgen.

Reageer op dit artikel