nieuws

Des Indes pakt prestigieuze vastgoedprijs

Hotel

Hotel Des Indes in Den Haag heeft de FGZ Vastgoedprijs in de wacht gesleept. Het fameuze hotel in de Hofstad wordt met de prestigieuze prijs beloond voor het succesvol afronden van een grootscheepse renovatie.

Des Indes pakt prestigieuze vastgoedprijs

‘Des Indes swingt weer. Staatslieden, presidenten, popsterren, we zien ze allemaal terugkomen’, aldus vastgoedbelegger Rob Brinkel die het initiatief nam om het hotel aan te pakken, in De Telegraaf.

De FGH Vastgoedprijs wordt een maal in de twee jaar uitgereikt. De jongste uitreiking vond plaats in het Utrechtse Beatrix Theater. Des Indes, onderdeel van keten Le Meridien, werd vorig jaar voor zo’n 35 miljoen euro opgeknapt. Het hotel dateert uit 1881 en wordt gezien als een van de meest toonaangevende hotels van het land.

Reageer op dit artikel