nieuws

Directeur Rotterdam Marketing vertrekt

Hotel

Rotterdam Marketing moet op zoek naar een nieuwe directeur. Na zeven jaar vertrekt Marianne Klein bij het citymarketingbureau, het bureau dat als doel heeft bezoekers en congressen naar Rotterdam te trekken.

Directeur Rotterdam Marketing vertrekt

Klein vertrekt in juni bij Rotterdam Marketing. Ze wordt opgevolgd door Ton Wesselink die overkomt van Media Partners Group. Wesselink werkte eerder met Marketing Rotterdam als verschillende marketingprojecten.

In haar functie als directeur leverde ze een belangrijke bijdrage aan de positieve samenwerking binnen en buiten de stad, tussen de verschillende toeristische partners, gemeentelijke diensten en aanbieders van vrijetijdsactiviteiten, meldt Rotterdam Marketing.

Klein werkte eerder voor het Rotterdams Congres Bureau. Wat Klein gaat doen is niet bekend. Rotterdam telt inmiddels jaarlijks een miljoen hotelovernachtingen.

Reageer op dit artikel