nieuws

Diverse benoemingen bij Hampshire

Hotel

Hampshire Hospitality & Leisure heeft Kees van Wezel benoemd tot Director of Operations. Van Wezel is afkomstig uit de eigen organisatie. Daarnaast zijn bij Hampshire nog twee mensen benoemd op de commerciële afdeling.

Diverse benoemingen bij Hampshire

De 37-jarige Kees van Wezel is vanaf oktober verantwoordelijk als Director of Operations, zo meldt Hampshire. Van Wezel werkte de afgelopen vijf jaar bij diverse hotels van Hampshire als general manager. In zijn nieuwe functie blijft Van Wezel verantwoordelijk voor de inkoop van de eigen hotels alsmede de licentiebedrijven.

Leiding

Hampshire heeft Nicole Lagas benoemd tot Director of Sales. De 36-jarige Lagas geeft leiding aan team voor alle verkoopactiviteiten van de groep. Jacqueline Nederlof (27) wordt als Marketing & Distribution Manager verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van de keten.

Zie ook:

Recente aanwinsten Hampshire

Reageer op dit artikel