nieuws

Dorint haalt megacontract binnen

Hotel

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport heeft een megacontract binnengesleept. Flight Simulation Company (FSC) op Schiphol-Oost gaat de komende vijf jaar 146.000 hotelkamers afnemen.

Dorint haalt megacontract binnen

Deze samenwerking tussen Dorint en FSC omvat het verblijf voor internationale crews die door FSC op Schiphol worden getraind.

Dit grote contract met het Dorint hotel ligt volledig in lijn met de filosofie van FSC: flexibiliteit, hoogwaardige kwaliteit en gegarandeerde beschikbaarheid voor relaties, zo laten FSC en Dorint in een gezamenlijke persverklaring weten.

‘Het vertrouwen dat zij hier mee uitspreken is enorm’, aldus Kees Teer, general manager van het Dorint Amsterdam Airport. ‘Met onze 24 uur geopende keuken en Sports & Mediabar, alsmede 24 uur per dag Security, Transport en rustige ligging naast het Amsterdamse bos, kunnen we alle wensen van FSC invullen’.

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport maakt deel uit van de gerenommeerde Dorint Hotel & Resorts groep met 36 hotels, 3.500 medewerkers en 7.995 kamers in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië en Mallorca.

Reageer op dit artikel