nieuws

Dronken David Hasselhoff opgesloten in hotelkelder

Hotel

Acteur David Hasselhoff heeft zich afgelopen weekend opnieuw van zijn slechtste kant laten zien. De door een alcoholverslaving geplaagde Baywatch-ster dronk zich in de vernieling in een Londens hotel en werd uiteindelijk in de kelder van het datzelfde hotel opgesloten.

Dronken David Hasselhoff opgesloten in hotelkelder

Hasselhoff was een van de genodigden op het verjaardagsfeestje van Simon Cowell, bekend jurylid bij Engelse talentenshows, ter gelegenheid van zijn 50ste verjaardag. Naar verluidt werd Hasselhoff op het feestje zo dronken, dat hij laveloos via de achterdeur werd afgevoerd naar het St. Martins Lane Hotel in Londen.

In het hotel misdroeg de acteur zich door in zijn bed te plassen en hierdoor twee hotelmatrassen te verpestten. Ook was hij onbeschoft tegen het personeel. Éen van de hotelgasten vertelde dat zij David Hasselhoff vloekend en tierend aan de bar had zien zitten.

Hasselhoffs personeel was inmiddels zo bezorgd om de acteur dat er besloten werd een dokter te bellen. Toen de dokter Hasselhof wou onderzoeken wilde Hasselhof zijn assisent een mep verkopen, maar Hasselhof miste en raakte de dokter. Daarop werd Hasselhof door de bewakingsdienst van het hotel afgevoerd naar de kelder van het hotel.

Reageer op dit artikel