nieuws

Dubbeling krijgt leiding hotels Jacob Gelt Dekker

Hotel

Stefan Dubbeling wordt verantwoordelijk voor de twee hotels van ondernemer Jacob Gelt Dekker op Curacao. Dubbeling is nu nog general manager van het Floris Suite hotel, ook op Curaçao.

Dubbeling krijgt leiding hotels Jacob Gelt Dekker

‘15 Augustus begin ik’, meldt een enthousiaste Dubbeling. Hij wordt group manager voor Kura Hulanda Resorts (www.kurahulanda.com), wat inhoudt dat hij twee hotelresorts gaat aansturen: Hotel Kura Hulanda Spa & Casino in het hart van Otrabanda, het historische stadshart van Willemstad, en Lodge Kura Hulanda & Beach Club op Westpunt, aan de andere kant van het eiland.

Daarnaast krijgt hij de exploitatie van het Kura Hulanda Museum en het conference center onder zijn hoede. Beide locaties zijn aangesloten bij Small Luxury Hotels.

Moeilijke arbeidsmarkt

Dubbeling moet flink aan de bak. Om te beginnen ligt er een stevige uitdaging in het positioneren van sales & marketing, en ook op het operationele vlak is er genoeg te doen. ‘Gezien de moeilijke arbeidsmarkt en de hoge onderhoudskosten moeten we hard werken om goede mensen in dienst te houden en ze op te leiden’.

Baan ‘fits like a glove’

Dubbeling heeft zin in de nieuwe uitdaging. ‘Deze kans fits like a glove. Aangezien het een stapje hoger is maar ook breder’. Stefan Dubbeling zit ruim drie jaar op Curaçao.

Voordat hij naar het Antilliaanse eiland vertrok, was Dubbeling onder meer general manager van het Palace Hotel in Noordwijk. Dubbeling zit het bestuur de Curaçaose hoteliersorganisatie CHATA (Curaçao Hospitality And Tourism Association).

Reageer op dit artikel